Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile potrzeba obrony na cały spot v2 (największy)

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel, jak ja jest mentalem, ma już 798 obrony i ma 69lvl.

Ma ukończonego biologa (misja na 70 lvl nie zaczęta, jakby ktoś nie zajarzył ;p), posiada mrocznego lwa (10% mniej obrażeń zadanych przez potwory), 9,5k hp, 800-900 na koniu ataku (parta +7 bez kd).

Posiada on maskę strachu +4 (6% unik ciosów), tak to 0 bonów.

Eq jest słabe, gdyż kolega ledwo co zaczął grę (ja go podexpiam), szkoda mu przepustki na spr. tego, więc poprosił mnie bym napisał taki post.

Aaaa i jeszcze coś zastanawia się czy nie lepiej teraz byłoby nosić riba +9 14% średnie (+5% średnie- kd potwora +3) 0 umiej. 10% na przeszywkę, 10 na nieumarłe i 20% na zwierzęta czy ta parta?

Opublikowano

Wydaje mi się że da rade na, szponach (dobrze by było z buffem) ...

Co do drugiego, to wydaje mi się że parta będzie lepsza (wbij KD do niej), niż ten Rib bo ma słabe sr. zmień tak na 25+...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

@4x UP on dosłownie ledwo co zaczął grę, ja załatwiłem mu na razie takie eq, postać była pusta i dlatego ma ukończonego biologa ;p

@3x UP Bufy ma też słabe, z tego co wiem to pomoc, błogo, odbicie na m1 ale dojdzie do tego +9int + 8int= +17int (bez tego bonusu do int bufy ma po 24,4%, nie iwme ile dojdzie z tym eq?)

@UP KD nie włoży, bo ja spaliłem w niej all kd ;p A rib sam próbowałem z tysiąc razy i to są jak na razie najlepsze średnie ^^

@2x UP Bez przesady, ja do tej pory expiłem tą partą ;pp Teraz robię eq pod grotę, więc ta parta jest zdecydowanie za słaba, teraz mam trute +7 35+ średnie :))

Opublikowano

zeby moby biły po 1-5 trzeba 930 defa przynajmiej ja tyle miałem jak buffa expiłem do 75 byłem po konarach przy 880 defa szpony biły po 1 a trujacy pajak zolniez po 30-50 jakos tak tez konary zrobione były

Opublikowano

Ja ci polecam 300-450 defa iż wiecej defa to wiecej przeszywki dla nich , do tego szaman smok skille m5-7 :)

Co ty pierdolisz ??? To nie sura WP ze strachem.Nawet sura by potrzebował 500 defa+,żeby ogarnąć spot w v2.

Nie czaruj.

Opublikowano

Robisz buffa, minium 30% pomoc smoka i błogo.

Rib srednie minium 20% z kd +3

itemki przynajmniej 1k hp, żeby miał te 13k hp.

skpUo.png

Opublikowano

Jakie tu teorie lecą, pytam o jedno, odpowiadają drugie.

@UP Jakie 1k defa ^^ Jak 870 defa na 100% wystarczy,a ja się pytam o równe 800 ^^

Pisałem już to dwa razy, piszę trzeci, nie będzie on kupował na razie itemków z hp , bo to jest zupełny początek (0 yang :>)

Bufy razem już poprawiliśmy do 29,5%

EDIT:

Na privach potworki biją więcej tak dla wiadomości, bo kiedyś już testowałem sam dla siebie i dmg nie było takie samo jak na priv ;p

Opublikowano

Defa starczy , buff starczy m3-m4 (full int , kolczyki i chociaż wachlarz 6-12 int)

Macie teraz okazję to nie problem wbic 20 lvl i resetować Rib'ka postarać się o śr.25-50 (takie 29 to już starczy)

Jak na te śr które podałeś to lepiej mieć ze sobą parte +7 , ale jak bym to ja był to robie 20 lvl'e i w jeden dzień (jak dobrze pójdzie) masz dużo lepsze śr.

Postaraj się o więcej hp. Ja dopiero co zaczołem grać mam 43 Surę 40 wita dodane dopiero a mam tyle hp co Ty , bez hp to nawet się tam nie ciś bo nawet ten def Cię nie uratuje (otrucie) samo w sobie już dużo bierze... :P

Kucziczu.jpg
Opublikowano

def to nie wszystko ;/ nie ogary kompletne,mam na surce 541 defa z ochronka 641 + strach tylko m4 i 32 do PZ liczac z Ostrzem i 24 bloku eq w sumie i buffy po 30% i sobie ujezdzam spota z fmsem +9 28 sr kd+3,jakbym mial trute+6 +32 sr kd+4 to ogarnalbym duzy spot w v3 nawet,def nie liczy sie tak bardzo,chociaz faktycznie jest wazny,ale bony w itemach wazniejsze

Opublikowano

Moze mieć dużo defa ale nie da rady ubic spota magnet +9(magnet bo jest tanszy od party jesli ma kase niech kupi parte)/dobry rib duzo hp i da rade

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Już proszę o nie odp. w tym temacie.

Kolega dziś ranem testował i udźwignął prawie cały spot (nie ten największy) ale podobno straszne lagi były, zaraz wbije an jego konto i sam to przetestuje ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...